top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Увеличете безжичното си зареждане до 15W с тези достъпни нови аксесоари на ESR Qi2 Apple.

Готови ли сте да надградите безжичното си зареждане? Лидерът на Apple аксесоарите и MagSafe ESR предлага някои от първите Qi2 аксесоари, които предлагат достъпно безжично захранване от 15W и съвместимост с MagSafe.

Стандартът Qi2 предлага магнитни връзки като голям ъпгрейд. И с него получавате безжично захранване от 15W за iPhone (2 пъти повече от Qi) точно като официалния MagSafe.

Още по-добре, производителите нямат разходите за преминаване през процеса на Apple MFi. Това означава, че спестяванията се предават на вас, докато получавате по-добро зареждане. Тестовете на ESR дори показват, че Qi2 зарежда iPhone 15 Pro Max до 100% по-бързо от официалния MagSafe на Apple.

Qi2 е също по-енергоефективен, произвежда по-малко топлина и подобрява безопасността.

Първите аксесоари на Apple, използващи новия стандарт, са ESR Qi2 Magnetic Wireless Car Charger и Qi2 3-in-1 Watch Wireless Charging Set.

И ESR отива по-далеч от конкуренцията с функции като двойната магнитна сила, 360-градусово завъртане и две опции за монтаж.

• Qi2 с бързо безжично зареждане от 15W и ултра-силна магнитна връзка

• Включва монтаж за табло и въздушен отвор

• Магнитна сила от 1 600 грама (gf) Топка с 360-градусово ротационно регулиране

• Триъгълна структурна конструкция за стабилност и здравина


ESR Qi2 3-in-1 Watch Wireless Charging Set предлага повече от това, което се вижда. Освен безжичната мощност от 15W, зарядното устройство за Apple Watch на гърба е отделящо се, така че можете лесно да го вземете със себе си.

Други полезни функции включват пълна поддръжка на iOS 17 StandBy, светлинен индикатор за зареждане на AirPods.

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commentaires


bottom of page