top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Apple Vision Pro издържа добре теста за издръжливост, но да, ще се счупи, ако го изпуснете


Apple Vision Pro беше пуснат на пазара едва днес и вече имаме първите тестове за изпускане.

При нормални сценарии на износване, като например блъскане в стена или шкаф, докато се разхождате из къщата си със слушалките, предното стъкло на Vision Pro се изтърква, но не получава сериозни повреди. Всъщност звуковите капсули на високоговорителите спират да работят, преди стъклото да се счупи. Но, да, ако я изпуснете от височината на главата си, вероятно предното стъкло ще се счупи напълно ... но по невероятен начин устройството остава предимно функционално ...

За да симулира обикновени случайни повреди, като например при случайно блъскане в неща при използване на пропусквателен режим в къщата, първо удари Vision Pro в стените на стаята си. Vision Pro лесно издържа на нормалните нива на сила; по-вероятно е да се нараните и да получите сътресение на мозъка, преди стъклото на Vision Pro да се счупи.

Въпреки това, докато камерата, стъклото и лещите бяха наред, десният високоговорител спря да работи. Изглежда, че връзката отстрани на лентата вътрешно се е разпаднала, което означава, че звуковата капсула вече не може да получава захранване и спира да излъчва шум.

Освен това слушалките издържаха. Тя се справи добре, като погълна удара от още няколко капки върху килим. При още няколко изпускания високоговорителите претърпяха по-видими повреди - лентите изглежда са донякъде слабо място. Лекото уплътнение също пада много; магнитното закрепване просто не е толкова силно.

Стигайки до крайност, след осмото падане, от значителна височина, стъклото на Vision Pro най-накрая се напука и счупи. Това, което е очарователно, е, че чистият лист от счупеното стъкло всъщност можеше да се отлепи и основната част от слушалките в по-голямата си част все още работеше. Както вътрешният, така и външният екран на EyeSight светеха и работеха нормално, въпреки че цяло парче от стъклото на предния капак вече го нямаше.

Всъщност почти изглеждаше, че дисплеят EyeSight е малко по-слабо затъмнен, след като това покривно стъкло беше отстранено.

1 преглеждане0 коментара

Comments


bottom of page