top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

DJI пуска Modify, интелигентен софтуер за редактиране на 3D модели на дронове

Технологичният гигант DJI представи първия интелигентен софтуер за редактиране на 3D модели на компанията - DJI Modify. Решението е предназначено да се използва със софтуера за картографиране на дронове DJI Terra за отстраняване на често срещани дефекти на 3D моделите.

"Точно като Photoshop" за 3D модели на дронове

Когато се съчетае с Terra, DJI Modify създава безпроблемно цялостно решение за 3D моделиране на дронове. По същество DJI вече ви предлага вътрешно решение за всичко, което ви е необходимо за въздушно геодезическо заснемане: от събирането на данни от дронове и обработката на данни до генерирането на 3D модели и редактирането им.

DJI Modify може да бъде стартиран във всеки проект за 3D моделиране на DJI Terra с едно щракване. След като приложението бъде активирано, автоматично се генерират Terra файлове за редактиране на модела, включително предварително идентифицирани обекти и предварителна обработка на модела. По думите на самата компания "това е точно като Photoshop" - достатъчно интуитивно, за да направи поправките на често срещани дефекти на 3D моделите бързи, лесни и безпроблемни.

Прочетете също: Най-добрите оферти за дронове DJI този уикенд с до 30% отстъпка

"Сложната работа по обработката на моделите отдавна е предизвикателство за индустрията на въздушните проучвания", казва Кристина Джан, старши директор "Корпоративна стратегия" в DJI. "Като първият интелигентен софтуер за редактиране на 3D модели на DJI, DJI Modify завърши последното парче от пъзела... Вярваме, че това ще доведе редактирането на живи 3D модели до една по-интелигентна нова сфера, давайки възможност на геодезисти, транспортни оператори и лица, които реагират първи, да подобрят работния си процес.

Технологичният гигант DJI представи първия интелигентен софтуер за редактиране на 3D модели - DJI Modify. Решението е предназначено да се използва със софтуера за картографиране на дронове DJI Terra за отстраняване на често срещани дефекти на 3D моделите.

"Точно като Photoshop" за 3D модели на дронове

Когато се съчетае с Terra, DJI Modify създава безпроблемно цялостно решение за 3D моделиране на дронове. По същество DJI вече ви предлага вътрешно решение за всичко, от което се нуждаете за въздушно геодезическо заснемане: от събирането на данни от дронове и обработката им до генерирането на 3D модели и тяхното редактиране.

DJI Modify може да бъде стартиран във всеки проект за 3D моделиране на DJI Terra с едно кликване. След като приложението се активира, автоматично се генерират файлове за редактиране на Terra модели, включително предварително идентифицирани обекти и предварителна обработка на модела. По думите на самата компания "това е точно като Photoshop" - достатъчно интуитивно, за да направи отстраняването на често срещани дефекти на 3D моделите бързо, лесно и безпроблемно.



0 преглеждания0 коментара

Commentaires


bottom of page