top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Google ще представи услугата Bard Advanced като предоставяща "сложни и по-добри отговори"

В началото на декември Google съобщи, че Gemini Ultra ще бъде пуснат в началото на 2024 г. и ще се предлага в "Bard Advanced". Когато стартира, Google ще позиционира Bard Advanced като осигуряващ "сложни и по-добри отговори".

Тази подробност идва от това, че в четвъртък Bard се повреди и преждевременно сервира това, което би трябвало да е следващата версия на bard.google.com, която поддържа Bard Advanced. Падащото меню в горната част на страницата ще ви позволи да избирате между:

Bard: За по-прости и бързи отговори

Bard Advanced: За сложни и по-добри отговори

Bard днес работи с Gemini Pro, който е предназначен да се конкурира с GPT 3.5, докато Gemini Ultra беше рекламиран от Google като превъзхождащ GPT 4 в бенчмарковете.


Междувременно видяхме, че в приложението на Google се подготвя и избор на Bard / Bard Advanced по-рано тази седмица, когато съобщихме, че марката "Помощник с Bard" е премахната. В Android този "Разширен режим на мобилния телефон" осигурява достъп до "най-добрите модели на Google с изкуствен интелект". Компанията предупреждава, че изживяването "Не е напълно оптимизирано за мобилни устройства" и да "Моля, имайте предвид, че все още не всички функции Advanced са налични на мобилни устройства".


Миналия месец Google заяви, че Gemini Ultra е в процес на "обширни проверки на доверието и безопасността", както и на усъвършенстване на модела. Последната актуализация, която получихме, беше на Unpacked тази седмица, когато Google заяви, че "Samsung ще бъде един от първите партньори, които ще тестват Gemini Ultra, най-големия ни модел за много сложни задачи, преди да бъде достъпен широко за разработчици и корпоративни клиенти по-късно тази година".

0 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page