top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Microsoft Teams улеснява управлението на уеб камерата и звука по време на срещи

Microsoft най-накрая предоставя на потребителите на Teams по-лесен начин за управление на аудио и видео функциите по време на срещи. Софтуерният гигант започна да тества леснодостъпни инструменти за превключване на камери, аудио източници, изход на високоговорител и много други. Тези нови функции са част от актуализация, налична за Microsoft Teams Public Preview днес.


В текущата версия на Teams трябва да се ровите в множество слоеве от настройки, за да превключите коя камера използвате, да настроите фона или да преминете от вграден високоговорител към кабелен. Новите функции позволяват на потребителите на Teams да имат достъп до стрелка надолу до бутона за камера или микрофон в лентата с инструменти за срещи, която включва опростени опции за аудио и видео.


Вече няма да се ровите в настройките, за да смените бързо уеб камерата си.

Ако искате да превключите от вградената в лаптопа ви камера към кабелна уеб камера, можете да направите това бързо от това ново меню или да промените кой микрофон или слушалки/говорител използвате. Тук има и опции за включване на потискане на шума, пространствен звук и виртуални фонове. Тези настройки обикновено се намираха в странична лента, до която се стигаше, като се ровеше в менюто с настройки.


Потребителите на Windows и macOS могат да тестват тези нови промени днес като част от новия клиент Teams и програмата Public Preview. Тези функции трябва да бъдат разпространени за всички потребители на Teams през следващите месеци.

0 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page