top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

One UI 6.1 въвежда персонализирани тапети с аларма за телефони Samsung Galaxy

Серията Galaxy S24 може и да няма много промени на физическия фронт, но именно там се намира най-новата итерация на One UI 6. В най-новата версия на One UI 6.1 на Samsung потребителите могат да задават персонализирани тапети за алармата на своя телефон Galaxy.

One UI 6.1 внесе някои интересни нови функции в серията Galaxy. Голяма част от промените са свързани с функциите на изкуствения интелект, които видяхме въведени с линията Galaxy S24. Функции като Live Tranlsate по време на телефонни разговори, Generative Edit за снимки и Generative Wallpapers - всички те идват с One UI 6.1.

Освен това най-новата операционна система от Samsung, базирана на Android, въвежда персонализирани тапети на екрана за алармиране на телефоните Galaxy . Потребителите отдавна имат възможност да персонализират самия звук на алармата като своеобразна опция "избери си отровата". Сега обаче можете да променяте и това, което виждате, когато алармата ви се включи. Например можете да настроите тапета на снимка на вашето очарователно куче, за да ви напомня за доброто в живота ви в такъв труден момент.

Как да зададете персонализиран фон на алармата за вашия телефон Galaxy

Процесът е изключително лесен. Стига да използвате One UI 6.1 или по-нова версия - която понастоящем се намира в серията Galaxy S24 - можете да зададете персонализиран тапет на алармата. Ето как:

Отворете приложението "Часовник" в телефона Galaxy.

Изберете аларма или задайте нова.

Превъртете в долната част и намерете Фон на алармата. Натиснете изображението.

Докоснете Фон в горната част.

Изберете между снимки или предварително зададени изображения.

Натиснете Готово.

Забележка: Можете също така да натиснете иконата на менюто с три точки от главната страница на алармата в приложението за часовници. Оттам отидете в настройките и можете да настроите персонализиран тапет за всички аларми като базово изображение.

Ако функцията за персонализиран тапет на алармата все още не е налична на вашето Galaxy устройство, тя вероятно ще достигне до вас през следващите месеци или дори седмици.


1 преглеждане0 коментара

Comments


bottom of page