top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Samsung Galaxy S25 - твърде рано за лийкове?


Телефоните Galaxy S на Samsung неизменно се нареждат сред най-добрите телефони за всяка година, така че винаги са източник на вълнение. Ето защо, въпреки че Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24 Plus и Galaxy S24 Ultra току-що се появиха, ние вече гледаме напред към линията Samsung Galaxy S25.


Като се има предвид, че линията Samsung Galaxy S24 се появи на пазара през януари тази година, вероятно серията Samsung Galaxy S25 ще бъде пусната на пазара през януари 2025 г. или около тази дата. Разбира се, така или иначе бихме очаквали тези телефони в началото на 2025 г., тъй като макар Samsung понякога да пуска нови модели през февруари, последните поколения винаги са пристигали в началото на годината.

Тези телефони обаче може да се окажат скъпи, тъй като е вероятно поне в някои региони те да се захранват от предстоящия Snapdragon 8 Gen 4, който сам по себе си се очаква да има увеличение на цената.


Вече има няколко изтичания на информация за Samsung Galaxy S25, включително твърдение, че Galaxy S25 ще използва чипсет Snapdragon 8 Gen 4, който може да е значително по-мощен от Snapdragon 8 Gen 3, тъй като може да има тактова честота до 4 GHz (в сравнение с 3,39 GHz във версията Gen 3, използвана от S24).


Напълно очакваме, че някои модели на Galaxy S25 ще използват този чипсет, но вместо него Samsung често оборудва определени модели в определени региони със собствените си чипсети Exynos, така че не се изненадвайте, ако това се случи и с линията Galaxy S25.


Чухме и някои твърдения за камерата на Samsung Galaxy S25 от лийкъра @Tech_Reve, който в множество постове в X твърди, че Samsung Galaxy S25 и Samsung Galaxy S25 Plus ще сменят основните си сензори с по-добри такива на Sony, както и че Samsung Galaxy S25 Ultra ще има нова 50МР ултраширока камера, подобрена основна камера и телефото обектив с променливо увеличение, който ще може оптично да приближава на множество разстояния.


В друга публикация @Tech_Reve също така твърди, че Samsung Galaxy S25 ще има "значителни промени в дизайна". Така че не разчитайте, че тези телефони ще изглеждат като сегашните модели.

Не е ясно под каква форма могат да се осъществят тези промени в дизайна, но лийкърът @BennettBuhner твърди в X, че Galaxy S25 Ultra може да има малко по-голям екран, който да е по-близо до 6,9 инча, отколкото до 6,8 инча на Samsung Galaxy S24 Ultra.


В няколко други публикации в X @BennettBuhner също така твърди, че линията S25 може да има по-големи батерии от своите предшественици и че S25 Ultra може да има нова 200-мегапикселова основна камера с по-голям 1-инчов сензор, както и подобрена 50-мегапикселова ултраширока камера, 50-мегапикселова телефото камера с 10-кратно увеличение и 50-мегапикселова телефото камера с 3x-5x променливо увеличение.

8 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page