top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

"Spatial Sprinkles" е забавното и причудливо приложение на Vision Pro, от което всички имахме нужда


Разработчикът Simon B. Støvring предлага не едно, а две собствени приложения за Apple Vision Pro в деня на пускането им на пазара. Първо, има собствено приложение за Apple Vision Pro за Runestone Text Editor, отличния текстов редактор на Саймън с множество различни функции.

Второ, ако искате да използвате Vision Pro, за да потопите себе си или околните в конфети, Саймън пусна много забавното и причудливо приложение Spatial Sprinkles.

Runestone за Vision Pro

Ето разбивка на някои от функциите, предлагани от Runestone за VisionOS:

Нативно приложение за visionOS, пригодено за новия пространствен компютър на Apple.

Подчертаване на синтаксиса, номера на редове, намиране и заместване, ръководство за страници, персонализирани теми и много други.

Поддържа над 25 езика за програмиране.

Второ, Саймън пусна Spatial Sprinkle за visionOS, описан като "най-доброто конфети преживяване за Apple Vision Pro".

Навлезте в един причудлив свят със Spatial Sprinkles - най-доброто изживяване с конфети за Apple Vision Pro!

Потопете се в хипнотизиращ дъжд от конфети или стреляйте с оръдието за конфети! Да, прочетохте правилно: Spatial Sprinkles се предлага с оръдие за конфети, което изстрелва изблици на радост, когато трябва да отпразнувате ВСИЧКО, включително рождени дни, промоции, намиране на дистанционното под дивана или гледане на 10 000-ия епизод на "Дни на нашия живот".

Със Spatial Sprinkles забавлението не познава граници - разхождайте се, танцувайте и участвайте в ослепителен спектакъл с конфети. Повишете нивото на своята реалност и оставете хаоса от конфети да започне!

Можете да го изтеглите от App Store като еднократна покупка за 0,99 USD.

7 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page