top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

watchOS 11: Информацията досега


През десетилетието след пускането на оригинала най-добрите Apple Watch изминаха дълъг път. Започнали като модна технология, сега те се считат за отлично устройство за здраве и фитнес.


Много се говори за Apple Watch X или Apple Watch 10 - очаква се това да бъде юбилейният модел на Apple Watch по същия начин, по който iPhone X беше десетият юбилеен модел на iPhone - но какво да кажем за софтуера, с който работи Apple Watch? След като през 2023 г. с watchOS 10 ще настъпят значителни промени, включително напълно различен начин на взаимодействие и използване на Apple Watch, има ли вероятност watchOS 11 да остане на заден план тази година с по-малка актуализация?

Обхващаме всичко, което сме чули досега за watchOS 11, включително какви функции можем да очакваме и кога вероятно ще бъде пусната, както и функциите, които бихме искали да видим.


По време на Световната конференция за разработчици (Worldwide Developer Conference - WWDC) Apple обикновено обявява какви функции ще предлагат следващите големи софтуерни разработки. Обикновено конференцията се провежда всяка година в началото на юни, като основната презентация се провежда в понеделник.


На нея Apple често представя подробности за това какво ще се появи в watchOS, iOS, iPadOS и macOS по-късно през годината. Apple все още не е обявила датите за WWDC 24 - обикновено те се разкриват около март - но въз основа на предишни модели бихме очаквали конференцията да започне или на 3 юни, или на 10 юни.


Обикновено публичните бетове и бетовете за разработчици се пускат около месец по-късно през юли, последвани от окончателната версия на софтуера през септември, когато се разкриват новите модели Apple Watch и iPhone.

Отново, датата за септемврийското обявяване все още не е известна, но обикновено е първата или втората седмица на септември, като софтуерът се предоставя на съвместимите устройства в седмицата след обявяването. Това означава, че може да видим watchOS 11 да пристигне на поддържаните модели Apple Watch още на 9 септември.

1 преглеждане0 коментара

Comments


bottom of page