top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Батерията Vision Pro на Apple крие последния шеф на Lightning кабелите

С помощта на обикновен инструмент за отстраняване на SIM картата и слушалки за 3500 долара и вие можете да се запознаете с тази абсолютна единица на Lightning кабела.

Захранващият кабел на Apple Vision Pro се свързва с батерията с нещо, което може да се окаже окончателната форма на Lightning. С помощта на инструмент за изваждане на SIM карта, пъхнат в малък отвор в сребристата външна батерия на Vision Pro до кабела, и...

Излезна, разкривайки нещо, което изглежда като по-голяма, 12-пинова версия на конектора, от който iPhone на Apple се отказа миналата година.

В една друга времева линия това можеше да е USB-C, част от свят, в който външните батерии за слушалките са в изобилие и не се нуждаят от специалното одобрение на Apple (или това е пространствено одобрение? Ха-ха, просто малко хумор за Vision Pro). Разбира се, можете да включите отделна външна батерия към USB-C порта на батерийния пакет, но свързването на преносими батерии във верига, за да получите повече от няколко часа несвързана употреба, вероятно е твърде далеч.

3 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page