top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Магазинът на Google загатва за пускането на Pixel 8 в продажба през следващата седмица


В магазина на Google започнаха да се появяват закачки за нещо "ментово свежо" за Pixel 8, който ще бъде пуснат следващата седмица.

В нов пост, споделен в X/Twitter от Made by Google, както и в съответната страница в Google Store, компанията се закани с нещо за серията Pixel 8. Основната графика се състои от тийн/метален нюанс на боята, напръскан върху рекламно изображение на Pixel 8 Pro. Тийзър страницата включва обратно броене до 25 януари в полунощ българско време.


По всяка вероятност Google пуска нова разцветка за серията Pixel 8 през следващата седмица. Постът на компанията в социалните мрежи включва последователност от двоици, която се превежда като "Minty Fresh", което може да е официалното име на новия цвят на Pixel 8 Pro. Забележително е, че все още нищо не показва дали този нов нюанс ще бъде наличен и за двата телефона от серията или само за Pixel 8 Pro.


Боята, добавена към графиката, гласи "itsaliving" - името на художник, който Google приема, за да нарисува стенопис в центъра на Ню Йорк на 25 януари в 11 ч. българско време. На събитието може да се присъства лично или чрез излъчване на живо.


Това няма да е първият път, в който Google представя допълнителен стил за съществуващо устройство Pixel. За Pixel 4a компанията последва оригиналния черен нюанс с нежна опция Barely Blue. Неотдавна Pixel Fold се сдоби с издание Hip Hop 50, което обаче беше достъпно само за инфлуенсъри и победители в конкурси.

1 преглеждане0 коментара

Yorumlar


bottom of page