top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Новото wearablе от среден клас на Motorola може да е достоен съперник на Galaxy Fit 3


Motorola разширява серията си смарт часовници от среден клас с още по-евтин вариант: Moto Watch 40.


Новото носимо устройство е почти идентично с миналогодишния модел Moto Watch 70, като притежава същите функции. Той е оборудван с множество сензори за проследяване на съня и сърдечния ви ритъм. Има дори крачкомер на борда. Що се отнася до наблюдението на сърдечния ритъм, Moto Watch 40 ще го следи 24 часа в денонощието. След това използва тези данни, за да генерира графика, показваща подробно как ежедневните дейности влияят на сърцето ви. Информацията може да се види на дисплея на смарт часовника или в приложението Moto Watch Lite за Android и iOS. Говорейки за софтуер, устройството може да се интегрира с Google Fit, което ви позволява да изпращате всичките си данни към платформата и да ги споделяте с други приложения, ориентирани към здравето.



Подобно на предишната версия, Moto Watch 40 разполага с 10-дневен живот на батерията, въпреки че продължителността му може да се различава в зависимост от това колко често го използвате. Зареждането на устройството е светкавично, тъй като е необходимо около 25 минути, за да се зареди напълно батерията. Други забележителни функции включват интелигентни известия за получаване на съобщения от любимото ви приложение, както и степен на устойчивост IP67, гарантираща пълна защита срещу прах и водни пръски.


Единствената съществена разлика между това и предишното поколение е екранът. Той е с правоъгълен 1,57-инчов LCD екран, докато Watch 70 има 1,69-инчов дисплей с квадратна форма. Можете да закупите Moto Watch 40 в момента за 64,99 USD в цвят Phantom Black или Rose Gold на уебсайта на Motorola.


Moto Watch 40 или Samsung Galaxy Fit 3

Представянето на това носимо устройство идва в интересен момент, защото съвсем наскоро изтече информация за бъдещия смарт часовник от среден клас на Samsung: Galaxy Fit 3. Устройството ще има впечатляващ 1,6-инчов AMOLED дисплей, степен на устойчивост IP68, което означава, че може да издържи на потапяне под вода, и ще разполага с 13 дни живот на батерията. То със сигурност ще даде шанс на Moto Watch 40, но ние смятаме, че умният часовник на Motorola има солидни шансове срещу него.

Като начало, Galaxy Fit 3 е по-скъп - 99 долара за брой. Нещо повече, изглежда, че хората наистина харесват евтини смарт часовници. По време на писането на този текст Moto Watch 70 е напълно разпродаден в онлайн магазина на компанията, а струва 80 USD. Сега имаме почти идентично устройство на още по-ниска цена. Може би Watch 40 ще се превърне в неочакван хит сред потребителите. Освен ако, разбира се, Galaxy Fit 3 не издърпа всичко от себе си, предлагайки превъзходен пакет, който си заслужава цената от 100 USD.

2 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page