top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Приложението Threads на Meta получава функция за запаметяване на публикации


Ръководителят на Instagram Адам Мосери твърди, че започва да тества функция за отбелязване, която позволява на потребителите да запазват публикации. Актуализацията започва като "ограничен тест", но "силно исканата" функция в крайна сметка ще има постоянно място в услугата, заяви компанията.


Според екранни снимки, споделени от Мета, бутонът "Запазване" в Threads ще изглежда много подобно на версията на функцията в Instagram. Потребителите ще могат да получат достъп до запаметените си публикации от раздела "Запазване" в настройките на приложението.


Макар че възможността за запазване на публикации може да не изглежда като най-вълнуващата актуализация, тя ще помогне да се внесе малко повече организация в приложението. в момента в Threads липсват директни съобщения, филтриране при търсене, списъци и редица други функции, често изисквани от мощните потребители, които искат да заменят функционалността на Twitter (сега известен като X).


Наскоро Threads въведе тагове за търсене, но Meta досега се съпротивляваше да добави хронологично търсене или функции за тенденциите. Мосери заяви, че хронологичното търсене може лесно да бъде използвано от спамъри, въпреки че наскоро беше забелязан "вътрешен прототип" на тази функция. Служители на Meta също така са били забелязани да споделят изображения на функция, която много прилича на тенденциозни теми, въпреки че не е ясно какви са плановете на компанията за нея.


В изявление говорител на Meta заяви, че компанията "ще продължи да се вслушва в обратната връзка с общността за начини за подобряване на преживяването с Threads". Приложението се е изкачило до 130 милиона месечни потребители, разкри Марк Зукърбърг миналата седмица. Той заяви, че приложението има потенциала да бъде следващата услуга на компанията с милиард потребители.

0 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page