top of page
  • Снимка на автораАсен Икономов

Според слуховете Galaxy Z Fold 6 ще използва ново съотношение на дисплея, по-тънки рамки на Galaxy Z


Предполага се, че Samsung ще внесе някои големи подобрения в следващата си партида сгъваеми устройства, като нов слух предполага ново съотношение на страните на външния дисплей на Galaxy Z Fold 6, както и по-тънки рамки на Galaxy Z Flip 6.

Публикация в Naver, сайт за блогове в Корея, се позовава на "източник от компанията" в Samsung. Въпреки че определено трябва да се приема с известна доза сол, всичко тук до голяма степен съвпада с предишни слухове и очаквания за следващата версия на Samsung.

Говорейки за Galaxy Z Fold 6, се споменава, че Samsung ще промени съотношението на страните на устройството, като прототипната извадка на новия дизайн вече е прераснала в това, което ще бъде Fold 6. Както вътрешният, така и външният дисплей ще променят размера и съотношението на страните си, а устройството очевидно ще бъде и по-леко. Споменава се обаче , че "потапянето", или гънката, може да се увеличи.

Междувременно Galaxy Z Flip 6 също ще претърпи някои промени. "Вътрешната рамка е намалена", което наистина отговаря на дългогодишно оплакване от флип телефона на Samsung. В сравнение с традиционните форм-фактори или дори със сгъваемия 6, рамките на Flip бяха малко големи. Външният дисплей очевидно също ще бъде променен, като в предишен доклад се твърдеше, че той ще бъде доста по-голям.

Samsung все още е на месеци разстояние от дебюта на своето следващо поколение сгъваеми устройства. Следващата по ред серия е Galaxy S24, която ще дебютира през януари, докато новите сгъваеми устройства ще се очакват около юли или август.

2 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page